Saturday, December 5, 2009

can't wait........

skrng ni aku duk ber4 je kat umah ni...ayah,mama,aku n alang...agak sunyi ar...especially bla my parent g keje...sunyi jer umah....ari khms ni my lil bro abis spm n blik umah......than tngu my sis blik dri india 20hb ni......huhu...xsbarnya nk tgk my whole fmly ada kat umah blik.....satu situasi yg jrang2 blaku sjak ktorng sumer dh abis zaman skolah...can't wait.

ayah plan sumer dh ada t...nk g hliday kat langkawi...kali terakhir ktorng sekeluarga g sana msa aku 3thun kut.....x ingt apa2 pun.....masa tu my mom mengandungkan adik aku yg bongsu.dia lg ar x ingt apa2..huhu...kira total still 6 orng ar....can't wait.

slalu nyer msim school hldays ni fmly blah mama mst g picnic kat PD or pantai kat mlaka....best sgt arr....ada fmly aku,makteh,maksu,n pakcik....byangkn arr bla dh rmai2 kmpul mcm tu.....berkelah...wat bbq..mandi laut..sand castle...seronok sgt....huhu...slalu kalu ada duit skit....ktorng sewa apartment....duk rmai2...huhu...lg best..lpas sbuh jer trus terjun laut...smpai arr ke tghari...ptng smbung blik.....mndi smpai x ingt dunia...pastu kulit gelap mnyesal..huhu
cti ni pun dgr cer ada plan nak wat cmni lagi....hopefully mnjadi...can't wait.....

ni gmbar2 msa 2tahun lpas kut...huhu.







bnyak lg snarnya gmbar...tp mlas arr nk upload...lmbt sgt arr...huhu

2 comments:

  1. aku pn tgh plan nk picnic nih..tp area2 pd or mlaka je lah..

    ReplyDelete
  2. oh yeker....gud2.....slmt bpicnic

    ReplyDelete